Benyt dig af professionel hjælp og få kontrol over din økonomi

Har du mistet overblikket og kontrollen over din økonomi? Så er det måske på tide at du kontakter en økonomisk rådgiver.

Før du henvender dig til en professionel rådgiver (gældsrådgivning) er det en fordel, hvis du har sat dig ind i din situation. Det er nemlig ret enkelt: Jo mere du selv kan fortælle, jo bedre en sagsvurdering kan du få (gratis sagsvurdering).

Hvis du har givet op og ikke kan finde hoved og hale i noget betyder det, at en økonomisk rådgiver skal bruge den første tid på at samle alle trådene. Dette betyder ikke bare, at det kommer til at tage tid før der for alvor sker noget mærkbart i din situation. Kontakter du en rådgiver inden du har givet op og mistet overblikket så kan din situation redes og du kan på kort tid opnå store forandringer (gældsrådgivning).

Ligegyldigt om du kontakter en økonomisk rådgiver for at få en uforpligtende snak eller om du ønsker at indgå et samarbejde, så kan du med fordel være forberedt på, at blive spurgt ind til følgende:

Stabil økonomisk situation

Det er af stor betydning om du har arbejde og dermed en fast indtægt – også kaldet en stabil økonomisk situation.  Den økonomisk rådgiver vil derfor altid spørge ind til dette som noget af det første da det kommer til at have betydning for hvad de kan hjælpe dig med og hvordan.

Ejerforhold

Ejer du en bolig betyder det ofte, at du har et eller flere lån stiftet med sikkerhed. Dette har almindeligvis den fordel, at eksempelvis bankerne mere forhandlingsvillige. Kommer du i en situation, hvor du bliver kaldt i fogedretten har det ydermere den betydning, at kreditor kan tage udlæg i din bolig, sommerhus, bil osv. Dine ejerforhold er derfor af væsentlige betydning for din situation.

Kreditorer

Ved du hvem dine kreditorer er og hvor mange du har? Spørgsmål fortæller noget om, hvor bevidst du er om din situation. Dertil siger det lidt om, hvorvidt rådgiveren kan forvente, at du vil leve op til de aftaler som han eller hun indgår med dine kreditorer eller om det skal forventes, at der til tider vil opstår episoder, hvor der pludselig dukker en ny kreditor op eller, at aftaler ikke er blevet efterkommet fordi du vælger at prioriterer anderledes (gældsrådgivning).

2018-01-17T11:02:31+00:00

Leave A Comment