Økonomieftersyn – et hurtigt tjek

Du kan spare mange penge –

ved at gennemgå dine faste udgifter. Nedenunder gennemgår vi faste udgifter for en normal husstand.

Du betaler forsikringer, telefon, el, gas, kabel tv, internet og sikkert flere ting. Priser på de forskellige services du køber svinger meget og derfor vil jeg anbefale at du udfylder et budgetskema med dine faste udgifter. Brug prissammenligningssiderne til at se om du kan spare nogle penge.

Forsikringer

Alle bør have en indboforsikring. Priserne på indboforsikring svinger meget og det skal undersøges om du kan få den samme forsikring billigere et andet sted. Undersøg også priser på forsikring til din bil, motorcykel, sommerhus, båd og andet.

http://forsikringsguiden.dk/

Telefon

Der kan være mange penge at spare ved at skifte telefonselskab. Særligt mobiltelefon priser er svære at gennemskue. Selskaberne laver ofte uigennemskuelige abonnementer og derfor kan det være svært at gennemskue, hvilket der er billigst for dig.

http://mobilabonnementpriser.dk

El og gas

Der er fri konkurrence for el og gas selskaber i Danmark. Det er der mange, der ikke ved. Det betyder at du selv kan vælge, hvilket selskab der skal levere el og gas til din adresse.

https://www.elpristavlen.dk

http://www.gasprisguiden.dk

Kabel tv og internetlinje (bredbånd)

Disse to udgifter udgør ofte en stor andel af økonomien. Derfor er det vigtigt at undersøge markedet.

http://tvpriser.dk

https://internettjek.dk

Andre overvejelser

Husk at overveje om du i det hele taget har brug for alle de services du køber. Det kan være f. eks. avis abonnement, hobby-og modeblade, tips og lotto m.m. Gå dine kontoudtog igennem og se hvad du betaler for, og om du kan undvære noget af det.

Hvis du gerne vil have at vi skal hjælpe med at gennemgå dit budget så kontakt os på 7171 7575 eller udfyld formularen: gratis sagsvurdering.

 

2018-03-23T10:15:05+00:00

Leave A Comment